Spørsmål & svar

Lurer du på noe?

Er det noe du lurer på angående Stavanger LIVE? Her kan du se en liste over vanlige stillte spørsmål, og svar!

Hvor kjøper jeg billett?
Alle billetter selges gjennom billettservice.no, Posten, Narvesen og 7 Eleven.

Mistet billett
En mistet billett er et tapt verdipapir. Kvittering på betalt billett er ikke nok bevis, og vil ikke bli godkjent i billettkontroll. Dette for å forhindre at en billett for eksempel blir prøvd brukt to ganger. Vi har ingen mulighet til å utstede en ny billett, og kan ikke påta oss noe ansvar for tapt billett.

Falsk billett
Vi anbefaler ingen å kjøpe billett gjennom andre salgskanaler enn vår egen; Billettservice.no. Dersom man ankommer festivalen med falsk billett vil man ikke få tilgang til arrangementet. Man kjøper billetter på svartebørsen på egen risiko, og man bør forsikre seg om at det er en gyldig billett før man betaler til ukjent selger.

Feil billett
Man må dobbeltsjekke at man har kjøpt den billetten man ønsker før man gjennomfører kjøpet. Mindreårige og skoleelever er selv ansvarlige for å kjøpe riktig billett, og feilkjøpte billetter refunderes ikke, ei heller byttes.

Refundering av billetter
Kjøpte festivalpass/dagspass refunderes ikke. Billetter refunderes KUN ved avlysning av hele arrangementet, datoendringer eller evt feil fra Stavanger LIVE sin side.

Bytting av billett til armbånd
Gyldig billett må byttes inn i armbånde når du ankommer festivalområdet, og dette gjelder både festivalpass og dagspass. Dette kan gjøres i Stavanger sentrum i forkant av festivalen (fra ca medio april og fram til festivalen), samt ved festivalområdet under festivalen.

Mistet festivalarmbånd
Festivalarmbåndet er ditt verdibevis for adgang til festivalen. Mistet festivalarmbånd erstattes ikke.

Må man vise ID ved ankomst?
Alle må vise ID ved bytting av billett til armbånd da vi har åpen aldersgrense på festivalen. For å være sikker på at man har rett billett og får rett armbånd må dette sjekkes på samtlige gjester. Det er kun de over 18 år som får kjøpe alkoholholdig drikke, og da må man vise legitimasjon.

Blir man kroppsvisitert?
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangen til festivalområdet. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig.

Kan jeg komme og gå som det passer meg?
Ja, det kan du. Etter at billetten er byttet inn i armbånd kan du gå til og fra festivalområdet som du vil. For å kunne gå ut og inn av festivalområdet må du ha gyldig festivalarmbånd.

Er det aldersgrense på Stavanger LIVE?
Det er fri aldersgrense på Stavanger LIVE, men barn og ungdom under 15 år må komme sammen med foresatt, evt en person som er 25 år eller eldre. Personen over 25 som følge midreårige må kunne ta ansvar for at vedkommende ikke inntar alkohol eller andre rusmidler, hverken før eller under arrangementet. Verge er også ansvarlig for at vedkommendes sikkerhet og at anvisninger fra arrangør og vaktpersonell blir etterfulgt. Verge kan heller ikke nyte alkohol før eller under arrangementet.

Når åpner dørene til Stavanger LIVE?
Dørene åpner fredag 3. mai kl 16:00, og lørdag åpner dørene kl 13:00.

Hvor lenge er festivalen åpen?
Vi stenger Sørmarka Arena kl 01:30 begge dager, og alle må være ute av arenaen til dette tidspunktet. Serveringen stenger kl 01:00.

Er det spisesteder på området?
Ja, det vil være flere aktører med salg av mat på området. De aktuelle aktørene vil bli lansert nærmere festivalen.

Er det mulig å ta ut penger på området?
Ja, det vil være flere minibank på området, men medbring gjerne kontanter så slipper du å risikere kø ved minibanken dersom du ikke ønsker å bruke kort på festivalen. Forøvrig så vil alle våre spisesteder og barer ta både kort og kontant. 

Blir det cashless på området?
Nei, det blir ikke cashless. Du vil kunne betale med visa/kredittkort eller kontant. 

Hva er IKKE tillatt å ha med inn på festivalområdet?
Det er IKKE tillat å ha med foto/video/audio-utstyr, flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander. Det er helle ikke lov å ha med våpen av noen som helst art, fyrverkeri, laserpenner, tunge kjeder/kjettinger, reimer med spisse nagler, bannere, plakater, paraålyer, klappstoler, drikkevarer, matvarer, hunder, katter eller andre kjæledyr.

Er det lov å ha med medbrakt drikke?
Det er ikke lov å ha med medbrakt drikke. Det vil være rikelig med utsalgssteder med både mat og drikke inne på området.

Får man kjøpt ørepropper på området?
Ja, vi selger ørepropper inne på festivalområdet.

Hva bør man gjøre for å holde seg oppdatert på program og ting som skjer?
Vi anbefaler alle å melde seg på vårt nyhetsbrev. I tillegg kommer det kontinuerlige oppdateringer både her på www.stavangerlive.no, og på vår facebookpage.

Hvor kan man overnatte?
Det er mange overnattingsmuligheter både i Stavanger og Sandnes. Det går kollektiv transport kontinuerlig fra sentrale steder i Stavanger og Sandnes, og det er enkelt å komme seg til og fra festivalområdet.

Kan man parkere på området?
Det er ikke mulig å parkere biler på området. Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport. Det blir satt opp busser slik at det er enkelt å komme seg til og fra festivalen både fra Stavanger og Sandnes. 

Er det garderobemuligheter på området?
Det er ingen garderobemuligheter på festivalområdet.

Går det busser til Sørmarka Arena?
Ja, det vil bli satt opp kollektiv transport som går kontinuerlig mellom Stavanger, Sandnes og Sørmarka Arena. En detaljert ruteoversikt kommer nærmere arrangementet.

Er området tilpasset rullestolbrukere?
Ja, området er tilpasset funksjonshemmede. Det vil også være et eget område for rullestolbrukere slik at man får god sikt mot scenene.

Når lanserer dere alle artistene?
Lansering av artistene vil skje kontinuerlig mot festivalen. Hele programmet, samt spilleplan vil bli offentliggjort påwww.stavangerlive.no i god tid før festivalen.

Gjelder ledsagerbevis til Stavanger LIVE?
Du kan søke om å benytte deg av ledsagerbevis til Stavanger LIVE. Send mail til info(a)stavangerlive.no så vil vi ta kontakt med deg.

Mistet gods
Vi kommer til å oppbevare hittegods i 14 dager etter festivalen, og vil deretter levere alt til Stavanger Politikammer.