Indie-rock til Stavanger LIVE

Two Door Cinema Club

Indierockerne i Two Door Cinema Club er for tiden et av verdens mest spennende band, og har det siste året fått sitt store internasjonale gjennombrudd. I september, like etter at vokalist Alex Trimble opptrådte i en viktig rolle under åpningen av OL i London, slapp bandet sitt andre album til svært gode kritikker og høye listeplasseringer.
 
Nå er de altså klare for Sørmarka Arena og Stavanger LIVE første helgen i mai. 
Two Door Cinema Club slapp sitt første album, Tourist History, i 2010 og ble straks et omtalt navn i musikkretser. Albumet solgte til gull i Storbritannia og mye takket være verdensomspennende turnering har bandets renome og tilhengerskare vokst i høyt tempo over resten av verden.

Da bandet slapp albumet Beacon i september gikk det rett til topps i Irland, til nummer to i Storbritannia og til nummer 17 på Billboard-lista. Signert på det kredible, franske plateselskapet Kitsuné har Two Door Cinema Club ofte blitt sammenlignet med artister som Phoenix og Bloc Party, men har med sin unike teft for gode melodier bevist at de fint kan bidra med noe særegent innen indie-sjangeren. Trioen har i tillegg remikset alt fra Lady Gaga til The Strokes, og har musikalsk medvirket i en rekke spill og reklamer. 

Two Door Cinema Club har gjort svært kritikerroste konserter på Slottsfjell og Hovefestivalen her hjemme, og har allerede spilt på de største scenene på store internasjonale festivaler som Glastonbury, Reading, Leeds og Coachella, samt at de er lansert til store festivaler som Sonar, Bonaroo og Lollapalooza i 2013.

Vi gleder oss til Two Door Cinema Club inntar hovedscenen på Stavanger LIVE fredag 3.mai, og tatt i betraktning alle artist-tipsene som har kommet inn om bandet er det nok ikke bare vi som gleder oss! Les mer om Two Door Cinema Club her.