Lindstrøm er klar!

Stavanger LIVE 2013

Lokalhelten Lindstrøm er klar for Stavanger LIVE, første helgen i mai!

Han blir hyllet innenlands og utenlands, har har vunnet 3 Spellemannspriser, han har spilt på festivaler som Numusic, Hovefestivalen og Pichfork Music Festival i Chicago (som første norske artist noensinne...). Lydverket er fan, han er listet på P3 og er en gjenganger på musikkjournalistenes beste album-lister gjennom årene. 

Hans-Peter Lindstrøm er ikke bare Norges ubestridte konge av spacedisco-sjangeren, og en av Norges aller største Queen-entusiaster, men han har også samarbeidet med andre "royalties" slik som Prins Thomas og Christabelle. 

Han har flere album på samvittigheten, et 20-talls EPer med egen musikk, omtrent like mange remikser og han har bidratt på over 30 internasjonale og nasjonale samleplater med elektronisk musikk. De fleste av hans egne utgivelser har han gitt ut på plateselskapet Feedelity Recordings, som han selv startet i 2002.

Det er ingenting annet enn 100% garanti for at dette blir god stemning, og du har ennå god tid til å gå til innkjøp av dansesko dersom du ikke skulle eie den slags!

Les mer om Lindstrøm her.