SAVANT!!!

Kommer til Stavanger LIVE 2013!!

For andre gang denne uken letter vi på sløret og slipper enda en artist til Stavanger LIVE 2013! Vi er i det patriotiske hjørnet om dagen, og med så mye bra norsk musikk som strømmer ut om dagen ser vi ingen grunn til å slutte med det. 

Supertalentet og savanten Aleksander Vinter aka SAVANT er superhot om dagen! Han produserer låter fortere enn du og jeg skifter sokker, og er det en gang det kan være på sin plass å si at noen spyr ut låter - ja da er det i denne sammenhengen. Han skal ha produsert hele 86 låter på 13 måneder, og det ser ikke ut til å noen ende ta! Han serverer en god blanding av glitch hop, electro, indie/nudisco, drum&bass og dubstep, med både melodiske fraser og heftige dropp - i god og kjent dubstep-stil.

Debutalbumet kom i 2009, og han er nå i full gang med sin sjuende plate!! Altså ingen tegn til at han ligger på latsiden, og vi gleder oss enormt til å ønsker han velkommen til Stavanger LIVE første helgen i mai.

Les mer om Savant HER.

Stavanger LIVE har til nå navn som Tinie Tempah (UK)Knife Party (AUS)Two Door Cinema Club (UK), Karpe Diem (NO), Far East Movement (US), Tønes (NO), Lindstrøm (NO) og Savant (NO) på plakaten. Neste artistslipp kommer allerede på fredag, så stay tuned!!