LA MEG FÅ PRESENTERE: (noen av) TEAMLEDERNE

Undertegnede er høyt og lavt for tiden. En av de tingene jeg har flydd høyt og lavt for å finne ut av er hvem de frivillige teamlederne egentlig er. For hva gjør en teamleder? Jeg tok pennen fatt og sendte over tre spørsmål:

 

1: Navn, alder, stjernetegn (man skal ikke tulle med zodiaken).

2: Hva er du teamleder for, og hva slags ansvar har du i det store, evt. lille, bildet?

3: Hva er din favoritt i twistpåsan?

 

  

Lena Østerhus, er 22 år, skytte. 


Jeg er teamleder for billettsalg. Mitt ansvar blir i forkant av festivalen, for jeg har dessverre ikke mulighet til å være med under selve Stavanger LIVE. Heldigvis er Stine Sæverud en knupp og fortsetter der jeg slipper. I forkant ordner jeg vaktlister og holder kontakten med våre frivillige. Det er år og dag siden jeg har spist twist, så husker faktisk ikke hva som er oppi. Men lakris er alltid en slager! 

 

 

Suzanne Mikelsen Selvfölgelig, sånn ca 30, stolt løvinne.

Jeg er teamleder for sikkerhet sammen med Linn Therese. Jeg er den som svarer på mail og setter opp skiftene. Trer over i en annen jobb under selve festivalen og da slår Linn Therese til med all sin prakt ettersom hun er borteboer. Mine twistfavoritter er Cocos og Nøtti - hvis de finnes i twistpåsan ennå.

 

 

Anja Ariel Tørnes Brekke, 17 år, fiskene.

Jeg er teamleder for vertskap. Mitt ansvar er å spre glede, info, og se til at ingen går seg vill. Favoritten i twistposen er lakris.

 

 

Christopher Wahl, 28 år, vannmann. 

Jeg er teamleder for rigg, og har ansvar over de frivillige som bygger opp og river ned festivalen. Min favoritt i twistposen kommer helt an på årgangen og hvilken twistpose det er snakk om.

 

 

Karoline Dimmen, 29 år, tyr.

Jeg er teamleder for vertskap/vip, og ansvar for de som skal jobbe på vip-området. Når det kommer til twistposen. Hm...det må være marsipantwisten og banan. Ja, og den med nougat-crisp!

 

Vi gleder oss alle til å ta imot dere, kjære festivalgåere. Vi snakkes på festival!