Nervo liker Norden

Like før tvillingsøstrene i DJ-duoen Nervo skulle på CLUBscenen fikk jeg en liten prat med de nydelige jentene fra Australia. De hadde høye forventninger til kveldens opptreden.

- Vi er så spente! Dette er den første av to konserter vi gjør i Stavanger denne helga. Det er så fint å komme til Norge. Det er så langt vekke fra resten av verden, fortalte søstrene ivrig.

De to blondinene hadde på seg hver sine rocka outfits og så helt fantastiske ut. Jeg følte meg mildt sagt dvass i min gigantiske hettegenser. Jentene var sprudlende og glade da de fortalte om gårkveldens eventyr.

- Vi hadde fri i går og vi gikk ut på byen og festet med studenter. De hadde på seg russeklær og det var en fantastisk stemning!

Etter kvelden i går, håpte jentene på mye liv i kveld.

- I kveld forventer vi mer "craziness"! Det skal være mye studenter her som er klare for å feste og det er det beste publikummet vi kan få, sa jentene omtrent i munnen på hverandre.

Søstrene spiller melodisk elektronisk house, og er kanskje mer vant til festivaler viet til denne type musikk. Derfor var det ekstra spesielt for dem å spille på Stavanger LIVE i kveld.

- Vi liker line-upen! Det er ikke bare elektrofestival så det er litt annerledes for oss. Det er bra for oss å spille på litt andre typer festivaler, sa jentene og fortsatte å fortelle hvorfor de er så glad i Norge og Norden.

 - Det er fantastisk å være her. Vi har ikke turnert så mye her, men det er noe vi skal forandre på. Vi liker Norden. Vi bodde i Sverige et år og vi har nevøer i Danmark, så vi føler oss hjemme her. Også passer vi inn her med det blonde håret vårt, sa tvillingene og lo.

Jeg måtte jo nevne at Nervo er den eneste rene jente-acten under Stavanger LIVE og det likte jentene.

- Det er kult at vi er de eneste jentene. Da må vi representere!