Karpe Diem gir full pupp!

Når vi har gått rundt og slått av en prat med dagens publikum var det mange som gledet seg til å se Karpe Diem. Vi var så heldige at gutta ville slå av en liten prat med oss før de gikk på scenen. De startet med å presisere at de synes det er spennende å være på Stavanger LIVE. 

–Dette er jo en helt ny festival. Andre festivaler har vi gjerne enten spilt på før, eller vært publikum på selv. Så dette er jo nytt for alle. Det synes vi er spennende!

 

Har dere spilt noe særlig i Stavanger før?


- Vi har spilt på både Folken og den derre rusfrie ungdomsklubben. Hva er det den heter? Den som Tore Pang, en hip hop-ildsjel, har arrangert jams på. Der har vi spilt. Har du ikke hørt om den? Vi har også spilt på landstreffet for russen i ti år. Vi har hele veien sagt at med så mange bra artister og band burde det vært en festival for alle.

 

Hva vil dere gi til Stavanger LIVE sitt publikum i dag da?


- FULL PUPP! ler de. Vi har spilt konstant i 13 år, så vi begynner å få selvinnsikt. Men vi blir aldri fullt utlært. Målet er alltid å levere bedre enn sist gang vi spilte i samme by sist. Nå håper vi at Stavanger LIVE blir en suksess. Festivaler har ofte en stor patriotisme i ryggen og folk kommer tilbake år på år. Det må Stavanger LIVE bli!

 

Ja, det håper vi også!


-Så hva synes dere så langt, er dere fornøyd selv?, spør Karpe Diem.

 

Vi som sitter her med bloggen er i alle fall veldig fornøyd med første kveld!


Og helt til sist, hva er deres favoritt-twist i posen?

Magdi: - Jeg liker veldig godt kokos og nougattchrisp, og jeg ser de ligger her øverst i skåla, så jeg stjeler dem.

Det er en til der, bare ta den også.


- Men er ikke det litt grådig da?

 

Neida, du skal verne om dine favoritter!

 

Vi verner også om våre favoritter, og håper Karpe Diem vil komme tilbake til Stavanger LIVE også senere!