Madeon lover dans og moro!

- Er du sikker på at den tar opp? Det har nemlig skjedd før; journalisten glemte å trykke record. Hehe. 

 

Dette kommer fra Madeon, han franske, unge mannen (han er 18 år!) som spiller så heftig at folk løfter glassene sine over hodet og hopper i takt med musikken.

 

- Hei! Hvordan har du det?

 

- Du, jeg har det bra!

 

- Hva forventer du av showet i kveld?

 

- Forventningene er skyhøye! Jeg spilte i Stavanger i fjor, og det var en av de mest minnerike kveldene jeg noensinne har gjort. Publikum var skikkelig PÅ, og hver gang jeg spilte en ny sang hoppet de opp og ned med drinkene høyt over hodet. Manageren min måtte stå vakt ved tårnet for å beskytte laptopen min. Det var en helt vill kveld, så jeg gleder meg skikkelig mye til i kveld. 

- Hvordan er det norske publikummet annerledes enn det franske?

 

- Dere er mye mer "party-driven" og åpen for denne typen musikk. I Frankrike er de mer "snobbete". Min erfaring er at dere er mer opptatt av å ha det gøy, og det elsker jeg!

 

- Hvordan vil du beskrive musikken din?

 

- Musikken min er en kombinasjon av både dance og pop. Harmoniene er veldig musikalske og fokuserer mindre på beaten og meir på det totale bildet av musikken. Jeg har alltid vært fascinert av sammenslåinga av de to kulturene. 

 

- Så, hva har du tenkt til å gi publikummet i kveld?

 

- Jeg har lyst til å gjøre det til en skikkelig fest, og sørge for at alle har det skikkelig bra! Jeg vil kjøre på med endel fransk musikk og samtidig spille noe an min egen musikk. Og selvsagt et par mash-ups og live-improvisasjoner. Ingen kvelder er like. 

 

- Til slutt: Hva syns du om line-up-en?

 

- Du, det ser skikkelig bra ut! En god miks av band og dance. 

 

- Er du klar for kjøre på?

 

- Ja, håper det. Jeg skal ha et nytt show senere i kveld. Jeg er sikker på at dere kommer til å ha en skikkelig good time!

 

Vi gleder oss mucho til Madeon, og tror det kommer til å bli et heidundranes show. Gjør dere klare for å danse!

Etter konserten: For et liv! For en type! Dette var helt vilt bra, og undertegnede er fra nå helfrelst fan. Har du muligheten til å få med deg denne karen har jeg bare en ting å si: Go for it!